TOP termékek

Gyors házhozszállítás

Házhozszállítás

Polaroid napszemüvegek      Ozzie napszemüvegek  Polar Glare napszemüvegek  Carrera napszemüvegek  Guess napszemüvegek

Információk

Elérhetőség

Cégnév / Név:
SUNGO-LINE Kft.
Cím:
Komárom-Esztergom megye, 2896 Szomód, Fő utca 12.
Telefon:
Áruház neve:
Napszemüvegek.com Webáruház
Adószám:
13464491-2-11
EU adószám:
HU13464491
Cégjegyzék szám:
11-09-010723
Cégjegyzéket vezető bíróság:
Tatabányai Járásibíróság
Nyilvántartásba vétel dátuma
2014.07.29.
Nyilvántartásba vevő jegyző:
Dr. Kórósi Emőke
Bankszámlaszám:
12028900-01461798-00400000
Kapcsolattartó neve:
SUNGO-LINE Kft.
Kapcsolattartó telefonszáma:
+36-20/519-7330
Kapcsolattartó e-mail címe:

Kapcsolatfelvétel

Kötelező!
Kötelező!
Kötelező!

Szállítás

MPL Házhozszállítás.
mpl_api
Rendeljen 12 óráig és akár másnap Önnél lehet a kiválasztott napszemüveg! A hétvégén leadott rendeléseket hétfőn, ünnepnapok után az első munkanapon adjuk át a futárszolgálatnak. Rendelése állapotáról, szállítási státuszáról folyamatosan értesítjük Önt!

AZ MPL a Magyar Posta csomagszállítási szolgáltatása. A megrendelések kézbesítését munkanapokon 8 és 17 óra között - előzetes egyeztetés nélkül – az MPL futárszolgálat végzi. Ha Ön ebben az időszakban nem tartózkodik a megadott címen, szállítási címként célszerű olyan címet megadni, ahol a szállítási időszakban biztosan át tudja venni a megrendelt terméket. A csomag aktuális helyzetéről az MPL - Magyar Posta értesítést küld Önnek e-mailben a megadott email címre. Amennyiben nem tartózkodik a megadott szállítási címen és a csomag átvétele meghiúsul, a futár egy alkalommal újra megkísérli a csomag kézbesítését. Amennyiben a második kézbesítési kísérlet is meghiúsul a futár értesítést hagy a szállítási címen.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
-
1 190 Ft
MPL PostaPont (posta, MOL, Coop, automaták).
mpl_api_postapont
Rendeljen 12 óráig és akár másnap átveheti a választott PostaPonton a napszemüveget! A hétvégén leadott rendeléseket hétfőn, ünnepnapok után az első munkanapon adjuk át a futárszolgálatnak. Rendelése állapotáról, szállítási státuszáról folyamatosan értesítjük Önt!

Postán maradó
Ezen szállítási mód segítségével Ön a Magyar Posta fiókjaiba kérheti a csomag kiszállítását, nincs házhoz szállítás. A küldeményt az általunk való feladást követő 1-3. munkanapon veheti át a megadott átvevő helyen, melyről a posta email vagy SMS értesítést küld.

MOL, Coop
A csomagot a megjelölt MOL töltőállomásra vagy Coop üzletbe küldjük, ami a feladást követő 1-3 munkanaptól vehető fel. A csomag megérkezéséről a rendszer automatikus SMS értesítést küld, amennyiben rendelése ladásakor megadja telefonszámát, ennek hiányában email-ben kap tájékoztatást.
Fizetését több helyen bankkártyával és készpénzzel is le tudja bonyolítani! A MOL PostaPont előnye, hogy csomagját éjjel-nappal át tudja venni a kiválasztott MOL benzinkúton!

MPL Automata
A küldeményt a rendeléskor kiválasztott Postai automatára küldjük, mely a feladást követő 1-3 munkanaptól átvehető bármely időpontban.

Fontos tudnivalók:
- Csak bankkártyás fizetési lehetőség van az automatánál.
- Az SMS értesítőben megadott kóddal nyílik az automata ajtaja minden nap 0-24 között.
- A küldemény csupán két napig vehető fel az automatából, utána a legközelebbi postára kerül, ahol a kapott SMS bemutatásával, vagy személyazonosság igazolásával vehető át a küldemény.
- Amennyiben csomagja meghaladja az automatán keresztül küldhető méretet, felvesszük Önnel a kapcsolatot és egyeztetünk más szállítási módot.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
-
990 Ft
GLS futár - belföld
mygls_api
Rendeljen 12 óráig és akár másnap kiszállítja Önnek a GLS futár! A hétvégén leadott rendeléseket hétfőn, ünnepnapok után az első munkanapon adjuk át a futárszolgálatnak.

A terméket a GLS futárszolgálat szállítja ki az Ön által megadott címre, munkanapokon 8 és 17 óra között. E-mailben értesítjük a küldemény érkezéséről. Nyomkövetés elérhető, csomagszámot küldünk Önnek.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
-
1 490 Ft
GLS CsomagPONT
mygls_api_dropoffpoints
Rendeljen 12 óráig és akár másnap kiszállítja Önnek a GLS a megjelölt CsomagPONT-ra! A hétvégén leadott rendeléseket hétfőn, ünnepnapok után az első munkanapon adjuk át a futárszolgálatnak.

E-mailben értesítjük a küldemény státuszáról. Nyomkövetés elérhető, csomagszámot küldünk Önnek.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
-
1 490 Ft
GLS Csomagautomata
mygls_api_dropoffpoints
Rendeljen 12 óráig és akár másnap kiszállítja Önnek a GLS a megjelölt csomagautomatába! A hétvégén leadott rendeléseket hétfőn, ünnepnapok után az első munkanapon adjuk át a futárszolgálatnak.

E-mailben értesítjük a küldemény státuszáról. Nyomkövetés elérhető, csomagszámot küldünk Önnek.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
-
1 490 Ft
Személyes átvételi pont (TATABÁNYA)
Személyes átvételi pont (TATABÁNYA)
Kérjük, ne induljon azonnal a csomagért, mert az átvételi pontokon nincs raktárkészletünk. Megrendelését Tatabányán 1-5 munkanapon belül tudja átvenni. Automata email üzenetben tájékoztatjuk, amikor rendelését kiszállítottuk az átvételi pontra.

Kérjük, a megrendelés visszaigazolását hozza magával, mert kollégáink csak így tudják átadni a rendelt termékeket. (Telefonon bemutatva is elfogadjuk.)

Ez a szállítási mód kizárólag előzetes online bankkártyás vagy előre utalásos fizetés esetén vehető igénybe. A helyszínen fizetésre nincs mód!

Átvételi pontunk:

TATABÁNYA - Vértes Center - Solarys Ajándék
2800 Tatabánya, Győri út 7-9. (Földszint / 009/A)

Nyitvatartás:
Hétfő - Csütörtök: 10:00 - 20:00
Péntek - Szombat: 9:00 - 20:00
Vasárnap: 10:00 - 18:00

Ünnepi nyitvatartással kapcsolatban, kérjük érdeklődjön.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
-
ingyenes

Fizetés

Utánvéttel
Az utánvétes fizetésre 290 Ft kezelési költséget számítunk fel. A kezelési költség ingyenes kiszállítás esetén is felszámításra kerül.

A termék ellenértékének kiegyenlítése történhet utánvétellel, így ez esetben Ön készpénzben fizetni ki a futárnak megrendelése végösszegét. Amennyiben a futárnál van lehetőség bankkártyás fizetésre, úgy bankkártyával is rendezheti a vásárlása végösszegét.

FIGYELEM! Csomagautomata esetén csak bankkártyás fizetésre van lehetőség, utánvét választása esetén az automatánál bankkártyával egyenlítheti ki a vásárlás összegét és veheti át csomagját!
Bankkártyás fizetés
A Teya egyszerűen kezelhető, bankfüggetlen online fizetési lehetőség. Fizetéskor átirányítjuk a Teya biztonságos fizetési felületére, ahol megadhatja kártyaadatait, majd jóváhagyhatja a tranzakciót.
Webáruházunk a bankkártya adatait nem tárolja. A bankkártya adatokat minden esetben a Teya oldalán kell megadnia, így azok semmilyen körülmények között nem jutnak el a kereskedőhöz.
Előre utalás
Kérjük, csak az automata visszaigazoló email megérkezését követően indítsa el az átutalást.
A rendelés leadása után a visszaigazoló email-ben megadjuk az utaláshoz szükséges bankszámla számunkat és adatainkat. Az összeg beérkezése után a lehető legrövidebb időn belül indítjuk a csomagot.