TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Gyors házhozszállítás

Házhozszállítás

Polaroid napszemüvegek      Ozzie napszemüvegek  Polar Glare napszemüvegek  Carrera napszemüvegek  Hugo Boss napszemüvegek

Információk

Elérhetőség

Boldog Karácsonyt és Sikerekben Gazdag Új Esztendőt kívánunk!

Legközelebb 2021. december 28.-án adunk át csomagot a futárszolgálatnak, majd azt követően 2022. január 3.-án. Telefonos ügyfélszolgálatunk pedig 2022. január 3-tól várja hívásaikat. Emailben érkező megkeresésekre igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni.

Cégnév / Név:
SUNGO-LINE Kft.
Cím:
Komárom-Esztergom megye, 2896 Szomód, Fő utca 12.
Telefon:
Áruház neve:
Napszemüvegek.com Webáruház
Adószám:
13464491-2-11
EU adószám:
HU13464491
Cégjegyzék szám:
11-09-010723
Cégjegyzéket vezető bíróság:
Tatabányai Járásibíróság
Nyilvántartásba vétel dátuma
2014.07.29.
Nyilvántartásba vevő jegyző:
Dr. Kórósi Emőke
Bankszámlaszám:
12028900-01461798-00100009
Kapcsolattartó neve:
SUNGO-LINE Kft.
Kapcsolattartó telefonszáma:
+36-20/519-7330
Kapcsolattartó e-mail címe:

Kapcsolatfelvétel

Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!

Szállítás

MPL Házhozszállítás.
mpl_api
Rendeljen 12 óráig és akár másnap Önnél lehet a kiválasztott napszemüveg! A hétvégén leadott rendeléseket hétfőn, ünnepnapok után az első munkanapon adjuk át a futárszolgálatnak. Rendelése állapotáról, szállítási státuszáról folyamatosan értesítjük Önt!

AZ MPL a Magyar Posta csomagszállítási szolgáltatása. A megrendelések kézbesítését munkanapokon 8 és 17 óra között - előzetes egyeztetés nélkül – az MPL futárszolgálat végzi. Ha Ön ebben az időszakban nem tartózkodik a megadott címen, szállítási címként célszerű olyan címet megadni, ahol a szállítási időszakban biztosan át tudja venni a megrendelt terméket. A csomag aktuális helyzetéről az MPL - Magyar Posta értesítést küld Önnek e-mailben a megadott email címre. Amennyiben nem tartózkodik a megadott szállítási címen és a csomag átvétele meghiúsul, a futár egy alkalommal újra megkísérli a csomag kézbesítését. Amennyiben a második kézbesítési kísérlet is meghiúsul a futár értesítést hagy a szállítási címen.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
24 999  Ft
990 Ft
25 000  Ft
-
ingyenes
MPL PostaPont (posta, MOL, Coop, automaták).
mpl_api_postapont
Rendeljen 12 óráig és akár másnap átveheti a választott PostaPonton a napszemüveget! A hétvégén leadott rendeléseket hétfőn, ünnepnapok után az első munkanapon adjuk át a futárszolgálatnak. Rendelése állapotáról, szállítási státuszáról folyamatosan értesítjük Önt!

Postán maradó
Ezen szállítási mód segítségével Ön a Magyar Posta fiókjaiba kérheti a csomag kiszállítását, nincs házhoz szállítás. A küldeményt az általunk való feladást követő 1-3. munkanapon veheti át a megadott átvevő helyen, melyről a posta email vagy SMS értesítést küld.

MOL, Coop
A csomagot a megjelölt MOL töltőállomásra vagy Coop üzletbe küldjük, ami a feladást követő 1-3 munkanaptól vehető fel. A csomag megérkezéséről a rendszer automatikus SMS értesítést küld, amennyiben rendelése ladásakor megadja telefonszámát, ennek hiányában email-ben kap tájékoztatást.
Fizetését több helyen bankkártyával és készpénzzel is le tudja bonyolítani! A MOL PostaPont előnye, hogy csomagját éjjel-nappal át tudja venni a kiválasztott MOL benzinkúton!

MPL Automata
A küldeményt a rendeléskor kiválasztott Postai automatára küldjük, mely a feladást követő 1-3 munkanaptól átvehető bármely időpontban.

Fontos tudnivalók:
- Csak bankkártyás fizetési lehetőség van az automatánál.
- Az SMS értesítőben megadott kóddal nyílik az automata ajtaja minden nap 0-24 között.
- A küldemény csupán két napig vehető fel az automatából, utána a legközelebbi postára kerül, ahol a kapott SMS bemutatásával, vagy személyazonosság igazolásával vehető át a küldemény.
- Amennyiben csomagja meghaladja az automatán keresztül küldhető méretet, felvesszük Önnel a kapcsolatot és egyeztetünk más szállítási módot.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
24 999  Ft
990 Ft
25 000  Ft
-
ingyenes
GLS futár - belföld
mygls_api
Rendeljen 12 óráig és akár másnap kiszállítja Önnek a GLS futár! A hétvégén leadott rendeléseket hétfőn, ünnepnapok után az első munkanapon adjuk át a futárszolgálatnak.

A terméket a GLS futárszolgálat szállítja ki az Ön által megadott címre, munkanapokon 8 és 17 óra között. E-mailben értesítjük a küldemény érkezéséről. Nyomkövetés elérhető, csomagszámot küldünk Önnek.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
24 999  Ft
1 090 Ft
25 000  Ft
-
ingyenes
GLS CsomagPONT
mygls_api_dropoffpoints
Rendeljen 12 óráig és akár másnap kiszállítja Önnek a GLS a megjelölt CsomagPONT-ra! A hétvégén leadott rendeléseket hétfőn, ünnepnapok után az első munkanapon adjuk át a futárszolgálatnak.

E-mailben értesítjük a küldemény státuszáról. Nyomkövetés elérhető, csomagszámot küldünk Önnek.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
24 999  Ft
1 090 Ft
25 000  Ft
-
ingyenes
GLS Csomagautomata
mygls_api_dropoffpoints
Rendeljen 12 óráig és akár másnap kiszállítja Önnek a GLS a megjelölt csomagautomatába! A hétvégén leadott rendeléseket hétfőn, ünnepnapok után az első munkanapon adjuk át a futárszolgálatnak.

E-mailben értesítjük a küldemény státuszáról. Nyomkövetés elérhető, csomagszámot küldünk Önnek.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
24 999  Ft
1 090 Ft
25 000  Ft
-
ingyenes
Személyes átvételi pont (TATABÁNYA)
Személyes átvételi pont (TATABÁNYA)
Kérjük, ne induljon azonnal a csomagért, mert az átvételi pontokon nincs raktárkészletünk. Megrendelését Tatabányán 1-2 munkanapon belül tudja átvenni. Automata email üzenetben tájékoztatjuk, amikor rendelését kiszállítottuk az átvételi pontra.

Kérjük, a megrendelés visszaigazolását hozza magával, mert kollégáink csak így tudják átadni a rendelt termékeket. (Telefonon bemutatva is elfogadjuk.)

Ez a szállítási mód kizárólag online bankkártyás fizetés (Borgun) esetén vehető igénybe. A helyszínen fizetésre nincs mód!

Átvételi pontunk:

TATABÁNYA - Vértes Center - Solarys Ajándék
2800 Tatabánya, Győri út 7-9. (Földszint / 009/A)

Nyitvatartás:
FIGYELEM! Az üzletben egyszerre maximum 3 vásárló tartózkodhat!
Hétfő - Csütörtök: 10:00 - 20:00
Péntek - Szombat: 9:00 - 20:00
Vasárnap: 10:00 - 18:00

Ünnepi nyitvatartással kapcsolatban, kérjük érdeklődjön.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
-
ingyenes

Fizetés

Utánvéttel
Az utánvétes fizetésre 290 Ft kezelési költséget számítunk fel. A kezelési költség ingyenes kiszállítás esetén is felszámításra kerül.

A termék ellenértékének kiegyenlítése történhet utánvétellel, így ez esetben Ön készpénzben fizetni ki a futárnak megrendelése végösszegét. Amennyiben a futárnál van lehetőség bankkártyás fizetésre, úgy bankkártyával is rendezheti a vásárlása végösszegét.

FIGYELEM! Csomagautomata esetén csak bankkártyás fizetésre van lehetőség, utánvét választása esetén az automatánál bankkártyával egyenlítheti ki a vásárlás összegét és veheti át csomagját!
Bankkártyás fizetés
Ezen fizetési mód esetén a BORGUN rendszerébe irányítjuk át Önt. Ott biztonságosan használhatja bankkártyáját a számla kiegyenlítésére. A bankkártya adatokat minden esetben a BORGUN oldalán kell megadnia, így azok semmilyen körülmények között nem jutnak el a kereskedőhöz.