Szűrés

Ár
6 990 Ft - 23 890 Ft
Márka
Kinek ajánljuk?
Keret színe
Lencse színe

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Gyors házhozszállítás

Házhozszállítás

Polaroid napszemüvegek      Ozzie napszemüvegek  Polar Glare napszemüvegek  Carrera napszemüvegek  Hugo Boss napszemüvegek

Polaroid napszemüvegek

A Polaroid márka megalkotója, Dr. Edwin Herbert Land megálmodta azt a napszemüveget, ami az UV szűrő mellett többet kínál viselője számára. A cég elsőként fejlesztette ki a polarizált lencseréteget, ami a tört fények szűrésével óvja szemeinket a visszatükröződő fények jelentette veszélytől. Vitorlázók és horgászok számára szinte teljesen megszünteti a víztükörről érkező fényeket, ahogyan az aszfaltról sem vakít el többé a fény vezetés vagy biciklizés közben. A Polaroid kicsik és nagyok számára egyaránt készíti kiváló minőségű szemüvegeit, amik ezáltal mindenki számára éles látást és a legjobb védelmet garantálja. A forradalmi felfedezés gyökereiben változtatta meg a napszemüveg készítés hagyományait, így ma már bárki számára elérhetők a polarizált lencsék nyújtotta előnyök. 

Tovább
 

A prémium minőségben készülő kiegészítők 1929 óta, generációkon átívelő hagyománnyal és modern stílussal örvendeztetik meg mindennapjainkat a legfrissebb divat szerint készült szemüvegekkel.

Tovább