Szűrés

Ár
8 090 Ft - 11 990 Ft
Márka
Kinek ajánljuk?
Keret színe
Lencse színe

TOP termékek

Gyors házhozszállítás

Házhozszállítás

A Napszemüvegek.com Webáruház megújult! Nézz körül nálunk és csapj le az akár 25-70%-os kedvezményekre!

Polaroid napszemüvegek      Ozzie napszemüvegek  Polar Glare napszemüvegek  Carrera napszemüvegek  Hugo Boss napszemüvegek

INVU. napszemüvegek

Az INVU svájci cég, így már ebből is érthető, miért is szeretik annyian. A cég kiváló minőséget képvisel a napszemüvegek terén. Különlegességük, hogy ultra polarizált lencsét tesznek minden modellbe, ami által a tükröződő fények többé nem vakítanak el. A színeket és formákat egyáltalán nem torzítják, ezáltal tökéletesek vezetéshez és mindennapi viseletre egyaránt. A lencsék további nagy előnye, hogy UV szűrő réteggel is ellátták őket, ami a káros sugarakkal veszi fel a harcot. A strapabíró minőséget bizonyítja a karc- és ütésálló rétegek hozzáadása is, ami által kedvenc kiegészítőd bármilyen heves tevékenység közben is a biztonságban marad, így sportoláshoz is a legjobb választás. 

Tovább
 

A tökéletes kontraszt és időtálló minőség mellett a divat sem elhanyagolható. Éppen ezért az INVU szemüvegei is követik a legfrissebb trendeket, aminek köszönhetően bárki megtalálhatja köztük a hozzá legjobban illőt. Bármilyen szabadidős tevékenységhez, munkához vagy kiránduláshoz is a legjobb látási viszonyok és kikezdhetetlen minőség. Kell ennél több?

Tovább