Szűrés

Ár
8 090 Ft - 14 990 Ft
Márka
Kinek ajánljuk?
Keret színe
Lencse színe

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Gyors házhozszállítás

Házhozszállítás

Polaroid napszemüvegek      Ozzie napszemüvegek  Polar Glare napszemüvegek  Carrera napszemüvegek  Hugo Boss napszemüvegek

INVU. napszemüvegek

Az INVU svájci cég, így már ebből is érthető, miért is szeretik annyian. A cég kiváló minőséget képvisel a napszemüvegek terén. Különlegességük, hogy ultra polarizált lencsét tesznek minden modellbe, ami által a tükröződő fények többé nem vakítanak el. A színeket és formákat egyáltalán nem torzítják, ezáltal tökéletesek vezetéshez és mindennapi viseletre egyaránt. A lencsék további nagy előnye, hogy UV szűrő réteggel is ellátták őket, ami a káros sugarakkal veszi fel a harcot. A strapabíró minőséget bizonyítja a karc- és ütésálló rétegek hozzáadása is, ami által kedvenc kiegészítőd bármilyen heves tevékenység közben is a biztonságban marad, így sportoláshoz is a legjobb választás. 

Tovább
 

A tökéletes kontraszt és időtálló minőség mellett a divat sem elhanyagolható. Éppen ezért az INVU szemüvegei is követik a legfrissebb trendeket, aminek köszönhetően bárki megtalálhatja köztük a hozzá legjobban illőt. Bármilyen szabadidős tevékenységhez, munkához vagy kiránduláshoz is a legjobb látási viszonyok és kikezdhetetlen minőség. Kell ennél több?

Tovább